Wilde plantensalade per post


1 april tot 1 november 2011

salade-abonnement

Als u kiest voor een salade-abonnement, krijgt u hiervoor wekelijks een gemengde salade van circa tien tot twintig verschillende soorten bladgewassen en eetbare bloemen, in allerlei vormen en smaken. De samenstelling varieert met het seizoen, van bijvoorbeeld fluitekruid in het voorjaar tot kaasjeskruid in de herfst.

proefsalade en verrassingsgeschenk

Ter kennismaking kunt u een proefsalade (6,-) bestellen. Dit laatste is ook heel bijzonder als verrassingsgeschenk (7,50). Hierbij zit als extra een zakje wilde zadengarnituur om de salade mee te garneren. Een folie en een doosje verzekeren optimaal verse verzending en aankomst.

De wilde zadengarnituur bestaat uit een mengsel van verrassend lekkere wilde zaden van bv. teunisbloem (omega-vetzuren!), melde- en malva-soorten. Deze is puur te gebruiken om over de salade te strooien, maar kan ook gekiemd (rauw) of geroosterd (niet rauw) worden.

De salades zijn gewassen en kant en klaar voor gebruik. Afgesloten in de koelkast zijn zij ongeveer een week houdbaar (afhankelijk van seizoen).

De salades worden thuisbezorgd per post! U kunt kiezen voor een bezorging per week, om de week of per maand.
Er zijn abonnementen van 50 en van 75 gram, van vier weken, tien weken en zelfs 25 weken (jaarabonnement).

Klik hier voor het bestelformulier.