Algemene voorwaarden


De Godin, eetbaar landschap
Goeman Borgesiuslaan 209
9722VB Groningen

Tel: 06-17308414
Email: info@degodin.nl
Website: https://degodin.nl/webwinkel/

Kvk nr.: 011 59 789
BTW nr: BTW-vrijgesteld

Bank: TRIODOS-bank
IBAN: NL17 TRIO 0784 9013 25
BIC: TRIONL2U

Prijzen
Alle prijzen vermeld op de site zijn in Euro´s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en administratiekosten en onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van druk- en zetfouten.

Bestellen, Betalen en Levertijd
Bestellen kan via onze website. Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging met een ordernummer. In de orderbevestiging vindt u de bestelde artikelen, de kosten hiervan, verzend- en administratiekosten en de betaalgegevens.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
– Overschrijving
– IDEAL
– Bancontact
– KBC
– Belfius

Uw bestelling dient vooraf betaald te worden. Vermeld bij betaling altijd het ordernummer.

Als uw betaling in goede orde ontvangen is wordt uw bestelling in behandeling genomen. We streven er naar binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling, deze aan u te verzenden (vaak sneller).
In het voorjaar (januari-februari) kan de levertijd oplopen tot ca. 2-3 weken.
Als u te lang moet wachten, neem dan gerust contact op.

Mocht het zo zijn dat er een product niet meer voorradig is dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht per email en wordt u evt. een vervangend product aangeboden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een terugbetaling te ontvangen voor dat betreffende product.

Alle zaden worden netjes in papieren zakjes verpakt en zijn voorzien van naam, foto, plantbeschrijving en zaai-instructie. Kleine zaadjes worden eerst in een pergamijn envelopje verpakt. Deze worden dan verzonden in een papieren envelop of brievenbusdoosje, afhankelijk van de grootte van de bestelling. We gebruiken bij voorkeur papier om plastic te beperken.

Verzend- en verpakkingskosten
Bestellingen binnen Nederland die door de brievenbus passen worden als brievenbuspost (envelop of brievenbusdoosje) verstuurd. Dit is op eigen risico. De Godin is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte post na afgifte aan PostNL.

Bestellingen met inhoud die niet door de brievenbus past wordt in Nederland standaard als pakketpost verzonden via PostNL en zijn daarmee traceerbaar via track&trace.

Voor bestellingen van pakketten naar het buitenland zijn de kosten voor track&trace dermate hoog (in 2020 € 13,-), dat we deze met normale pakketpost verzenden (€ 7,50). Wilt u dat wij uw pakket toch met track&trace verzenden, neem dan graag eerst contact op per email: info@degodin.nl.

Wij verzenden volgens de tarieven van PostNL. Daarnaast rekenen wij verpakkingskosten. Bij bestelling worden de verzend- en verpakkingskosten automatisch aangegeven bij het afrekenen.

Voor bestellingen uit een land waarbij de automatische betaling niet werkt, graag even contact met ons opnemen per email hierover: info@degodin.nl

Zichttermijn en retournering
Bent u niet tevreden of is er een probleem met uw bestelling dan heeft u het recht deze binnen 14 werkdagen te retourneren aan ons. Kosten voor retourneren zijn voor de koper. Let op: dit moet dan wel eerst schriftelijk, per email aan ons doorgegeven worden. Bij ontvangst van de retour gezonden producten wordt u binnen 14 dagen (het aankoop bedrag incl. verzendkosten) terugbetaald.

Mocht er onverhoopt toch iets misgegaan zijn met de bestelling, neem dan graag contact met ons op per mail: info@degodin.nl.

Retour adres is
De Godin, eetbaar landschap
o.v.v. retourzending ordernr. #…..
Goeman Borgesiuslaan 209
9722 VB Groningen

Privacy
Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister. Wilt u dit niet laat dit dan aan ons weten middels bovengenoemd emailadres. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.