2018.11.01 CLIPS training


 

Ben je aan het opstarten met een ecodorp- of ander gemeenschaps-initiatief, draai je al een tijdje met een groep en ben je op zoek naar wat de volgende stap moet zijn, of loop je misschien vast op bepaalde onderdelen in dat pro-ces? Deze CLIPS-trainingsdag gaat je zeker verder helpen. Technieken als Dragon Dreaming en Deep Democracy, Sociocratie en Deep Ecology zijn voorbeelden van werkvormen die we gebruiken.

De training geef ik samen met Paul Hendriksen van Aardehuizen Olst en Transition Towns Nederland in het kader van het ecodorpennetwerk GEN-NL.

Deze training vindt plaats op 1 december bij Stichting Phien in Melderslo, Noord-Limburg, lees meer en of geef je hier op. Adres: Eikelenbos, Herenbosweg 25b, 5962NW MELDERSLO.

Deze training verzorgen we ook op aanvraag.